Who dafuq is Simon Krag Linde?
Jeg er juniorkonsulent hos BRO Kommunikation, tilknyttet content-teamet og arbejder primært med tekst, content og kommunikationsstrategiske opgaver.  

Det betyder, at jeg bruger det meste af min tid på at skrive blogindlæg på BRO-blog, lave podcasts på BRO fm og skrive de der lækre nyhedsmails, som du ikke kan lade være med at åbne - eller som du netop venter med at åbne, indtil du ved, du har en halv time, hvor du rigtig kan fordybe dig (når du har fundet dine hyggerstrømper og en stor kop kaffe frem).  

Fritidsskribent
Derudover har jeg skrevet karriereportrætter for Talentguiden, klummer for Eurowoman og blogget rundt omkring.

 


Facts om mig:

● Jeg har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet

● Og en kandidat i Virksomhedskommunikation fra BSS, Aarhus Universitet

● Jeg har arbejdet med unge mennesker og fodbold 1½ år i Zambia. Halvdelen af tiden som frivillig, den anden halvdel ansat som Delevopment Consultant ved Dream Factory Zambia.

● Jeg har været manager (og største groupie) for bandet kedo, der desværre er gået i opløsning :'(

● Arbejder stadig lidt som frivillig for Dream Factory (når der er behov og tid) og fungerer som bindeled mellem Danmark og Zambia

● Jeg har (uafbrudt) haft et jo job siden jeg var 12 år:  barnepige, avisdreng, opvasker, rengøring, piccolo, billetsælger og operatør i biograf, lagermedarbejder, natarbejder, frivillig, manager, aflaster, Account Executive, kommunikationsmedarbejder, blogger, klummeskribent, freelancer

● Det vigtigste i mit liv er at hjælpe andre mennesker - fordi det giver mening. 

icon-video.png

Studie

Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation på BSS, AU.

Bachelor i kommunikation fra Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet.

icon-projects.png

Job

Er freelance klummeskribent hos Eurowoman og arbejder som frivillig for den dansk/zambiske non-profit organisation, Dream Factory.

icon-heart.png

Interesser

Jeg interesserer mig for digitale og sociale medier; især Twitter, Facebook og Instagram. Jeg brænder for mennesker og udviklingsarbejde og sidst men ikke mindst så elsker jeg at skrive.