Who dafuq is Simon Krag Linde?
Jeg er projektassistent hos BRO Kommunikation, tilknyttet content-teamet og arbejder primært med tekst og content.  

Det betyder, at jeg bruger det meste af min tid på at skrive blogindlæg på BRO-blog, lave podcasts på BRO fm og skrive de der lækre nyhedsmails, som du ikke kan lade være med at åbne - eller som du netop venter med at åbne, indtil du ved, du har en halv time, hvor du rigtig kan fordybe dig (når du har fundet dine hyggerstrømper og en stor kop kaffe frem).  

Freelancetypen med chili i røven
Derudover skriver jeg karriereportrætter for Talentguiden, klummer for
Eurowoman og blogger rundt omkring.

Lyder det lidt spændende? Jamen så hør her: Jeg arbejder også freelance med content marketing, social og storytelling. 

Speciale i Employer Branding
...Og ind i mellem alt det ovennævnte skriver jeg speciale  i Virksomhedskommunikation på AU. Det handler om Employer Branding og vi har lige scoret BESTSELLER som vores case (mega spændende!) - og jeg skal selvfølgelig nok løbende dele nogle lunser med dig her på bloggen.


Facts om mig:

● Jeg har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet

● Jeg har arbejdet med unge mennesker og fodbold 1½ år i Zambia. Halvdelen af tiden som frivillig, den anden halvdel ansat som Delevopment Consultant ved Dream Factory Zambia.

● Jeg har været manager (og største groupie) for bandet kedo, der desværre er gået i opløsning :'(

● Arbejder stadig lidt som frivillig for Dream Factory (når der er behov og tid) og fungerer som bindeled mellem Danmark og Zambia

● Jeg har (uafbrudt) haft et jo job siden jeg var 12 år:  barnepige, avisdreng, opvasker, rengøring, piccolo, billetsælger og operatør i biograf, lagermedarbejder, natarbejder, frivillig, manager, aflaster, Account Executive, kommunikationsmedarbejder, blogger, klummeskribent, freelancer

● Det vigtigste i mit liv er at hjælpe andre mennesker - fordi det giver mening. 

icon-video.png

Studie

Skriver speciale i Virksomhedskommunikation på BSS, AU.

Bachelor i kommunikation fra Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet.

icon-projects.png

Job

Er freelance klummeskribent hos Eurowoman og arbejder som frivillig for den dansk/zambiske non-profit organisation, Dream Factory.

icon-heart.png

Interesser

Jeg interesserer mig for digitale og sociale medier; især Twitter, Facebook og Instagram. Jeg brænder for mennesker og udviklingsarbejde og sidst men ikke mindst så elsker jeg at skrive.