SimonLinde.jpg

Who dafuq is Simon Krag Linde?
Jeg er en digital type, der har spredt små brødkrummer rundt på internettet. Både krummer fra det, jeg laver på mit arbejde og i min fritid. Fælles for begge er, at det kommer af lyst og af nysgerrighed. Fedt, ikk?

Lad os starte med arbejdet. Det er nemlig hos kommunikationsbureauet Publico, hvor jeg er ansat som Tekstforfatter. Og hvad indebærer det så?

Først med SEO corporate-buzzwords:
• Jeg arbejder content, copywriting og kommunikationsstrategiske projekter.

Det vil sige, at jeg oftest sidder jeg bag en skærm og hamrer i tasteturet. Det gør jeg, fordi jeg sidder og laver sådanne opgaver for vores kunder:
• Kernefortællinger
• Tone of Voice
• Personaer
• Og en masse tekster, der bliver læst til ende.

Og så var der brødkrummerne, jeg snakkede om:
www.BRO-blog.dk
www.eurowoman.dk
www.DenFri.dk
www.TalentGuiden.dk

UDDANNELSE
Jeg har læst en Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation fra AU/BSS Aarhus og skrevet speciale om global Employer Branding for Bestseller. Og så har jeg en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra AAU.

AFRIKA
Jeg har arbejdet med unge mennesker og fodbold 1½ år i Zambia. Halvdelen af tiden som frivillig, den anden halvdel ansat som Delevopment Consultant ved Dream Factory Zambia.

Her i 2019 arbejder stadig lidt som frivillig for Dream Factory (når der er behov og tid) og fungerer som bindeled mellem Danmark og Zambia. Satser på at komme retur til Zambia i sommeren 2019 :)

icon-heart.png